Vill du jobba med oss? Det snabbast växande hyrbilsbolaget i Dalarna.

Vill du jobba hos oss? Vi har alltid plats för en driven kille eller tjej som vill jobba extra tillsammans med oss på Europcar - Dalahyrcenter. Den vi söker skall som sagt ha en stor portion av eget driv och älska att göra kunder nöjda, svårare än så behöver det inte vara för att lyckas!

Arbetsuppgifterna på biluthyrningen är främst att iordningställa våra bilar, vilket innebär biltvätt, invändig rengöring, tankning och att förbereda dom för nästa hyra. Andra arbetsuppgifter är att leverera och hämta bilar till de kunder som önskar det.
När du blir varm i kläderna så får man gå utbildningar hos Europcar för att bla lära sig vårt uthyrningssystem och därmed kunna ta emot kunder vid vår disk, telefon eller mail och göra klart en bilhyra från första kontakt, hyra ut i systemet, ta betalt samt ta emot bilen efter avslutad hyra.

Vi söker dig som önskar ett extra jobb som innebär både vardagar och kvällar samt helger då jour kommer att förekomma. För rätt person med rätt inställning till serviceyrket så kan detta extra jobb övergå till en anställning.

Krav som måste uppfyllas:
B-körkort
Svenska och Engelska i tal och skrift

För rätt person så finns det stora utvecklingsmöjligheter.

Fyll i nedanstående formulär om ovanstående låter intressant och du vill lära dig en ny bransch!