Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Vi tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.
 

Att leva och bo i ett område där ett aktivt liv är en självklarhet och utan bilen så stannar samhället. Förutom fantastiska tillgångar som bärfyllda skogar och fiskrika vatten så jobbar hela norra Dalarna med att skapa förutsättningar för att hela Sverige och även utanför gränserna skall komma hit och njuta av detta. Med Vasaloppet både sommar som vinter och hela den magiska fjällvärlden med Idre, Grövelsjön och Sälen så har vi genom årtionden vuxit konstant med dessa aktiviteter. Så vad passar bättre än att med ett kvalitetsmärke som Thule se till att ge suverän service för att kunna njuta fullt ut av Dalarna.
 Välj nedan vad du behöver och klicka dig vidare för att få mer info och för att beställa via vår webshop, let the fun begin!