Lasthållare
Låt en lasthållare från Thule bära lasten. Oavsett om lasten är lätt eller tung åker den alltid säkert och snyggt på våra lasthållare.

Lasthållare

Thule WingBar Evo

Pris:
1 829 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Thule SquareBar Evo

Pris:
759 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Thule SlideBar

Pris:
2 969 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Thule ProBar, 1-pack

Pris:
1 044 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

Thule ProBar Evo, 2-pack

Pris:
1 799 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

En lasthållare som tål lite extra? Eller är det aerodynamiken som är avgörande?
När du ska välja den perfekta lasthållaren från Thule behöver du fråga dig en enda sak. Behöver du en robust, tålig lasthållare för tyngre last? Eller är det en lättare, snyggare och mer aerodynamisk lösning som du kan lämna kvar på bilen och använda så ofta du behöver? Välj först vad du behöver utifrån bilmärke, modell och årsmodell. Sedan väljer du mellan olika lasthållare som har rätt lasthållarfötter och ett anpassnings-kit för att montera lasthållaren på din bil. Till sist kan du komplettera med till exempel lås och lastremmar, om det behövs.
  
Med Thules lasthållare finns det gott om valmöjligheter:
robusta, tåliga lasthållarrör med fyrkantsprofil i stål, galvaniserade och plastbelagda för att stå emot korrosion
förstklassiga, aerodynamiska lasthållare för minimalt vindbrus och överlägsen lastkapacitet
lasthållarfötter och anpassningskit som matchar det du valt med bilen
tillbehör, som lås och lastremmar

Aerodynamiska lasthållare – sofistikerade och smidiga
Välj en aerodynamisk lasthållare för överlägsen prestanda och en sofistikerad design som kompletterar bilens linjer. Våra lasthållare har dessutom många smarta inbyggda funktioner. Den texturerade ytan ”stör ut” luftflödet vilket minskar vindbruset avsevärt. Tack vare aluminiumstrukturen är detta en av de starkaste lasthållarna på marknaden. Designen gör dessutom installationen snabb och smidig. De vridbara ändpluggarna och T-spåren gör det enkelt att bygga på med ytterligare lastmöjligheter.

Styrka och säkerhet
Vår högsta prioritet är säkerhet – både din och för dem runt omkring dig. Thules lasthållare och takräcken testas till max och lite till så att vi kan garantera att de inte bara skyddar din värdefull last, utan dessutom sitter säkert. På Thule Test Center™ får våra produkter bara vår kvalitetsstämpel när de har klarat ett antal krocktester, slitagetester och tester där de utsätts för till exempel värme och starka kemikalier. Det är därför som du kan lita på att Thules lasthållare håller, år efter år.